Om oss

 

Byggadmin AS ble etablert i januar 2007, og har siden den gang hatt oppgaver som byggherreombud, ansvarlig søker, bygg- og anleggsleder for kommuner, større og mindre foretak, og privatpersoner.

 

 

 

  

"Benk" bygget på dugnad for  Randabergparken , åpnet mai 2008,

 

 

Byggadmins samlede erfaring innen bygg- og anleggsbransjen går tilbake til 1982. Gjennom snart 30 år er det samlet en praktisk- og teoretisk fagerfaring gjennom arbeidsoppgaver fra både privat og offentlig sektor. I tillegg ligger det til grunn fagbrev, teknisk- og teoretisk utdannelse på høyskolenivå innen ingeniørfagene plan, geomatikk, statikk, og bygg- og anleggsadministrasjon.

 

 

Byggadmins arbeidsområder har i hovedsak vært prosjektstyring og administrasjon innenfor nybygg, rehabilitering og oppussing.

 

 

Oppdragene i dag varierer fra mindre fritidsboligtiltak til større og mindre industribygg, reguleringsplanarbeid, byggesaksgang, offentlige bygg skoler og barnehager, idrettshaller og rehabilitering av kontorlandskap m.m..

 

 

I dette ligger at vi påtar oss arbeidsoppgaver for våre kunder helt fra forprosjekting og kalkulering til prosjekteringsledelse og bygg- og anleggsledelse i gjennomføringsfasen.

 

 

Kundegruppen vår, vil være alt fra private boligeiere til offentlige utbyggere , organisasjoner, firma m.m.

 

 

Dersom du ønsker å ta kontakt med oss, kom gjerne innom våre kontorer i Goaveien 6, 4070 Randaberg, eller ta kontakt gjennom telefon eller e-post. 

 

 

 

     Byggadmin AS    

Randabergveien 304, 4070 Randaberg

Telefon 97 55 17 17  E-post: os@bygg-adm.no

Sist oppdatert 18.05.2015